El Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès programarà dos Tallers gratuits de combinats amb Royal Bliss, a Sant Sadurní i Vilafranca del Penedès

Des del Gremi s’oferirà als agremiats, dos Tallers gratuïts de combinats i maridatge amb Royal Bliss, on podran conèixer les noves tendències en combinats pels seus locals i amb què maridar-lo!

La Junta està treballant en dos Tallers, que tindrian lloc a Sant Sadurní i Vilafranca del Peenedès, en dates encara per confirmar amb el nostre col.laborador COCA COLA EP, i la FIHRT.

Taller gratuit de combinats amb Royal Bliss

Un taller d’una duració aproximada de 1.30 h que es dura a terme en dates pendents de confirmar. En funció de les persones inscrites, us informarem el lloc on s’impartirà.

En funció del nombre d’assistents es farà un taller showmixer o bé ho podreu provar de fer de la mà dels professors. És per aquest motiu us heu d’inscriure al curs, posant-vos en contacte amb el gremi, un cop confirmin les dates, ja que les places son limitades i per ordre d’inscripció.

Taller gratuit de combinats amb Royal Bliss

Royal Bliss, és un producte de la marca Coca Cola. Royal Bliss consta d’una gamma de 8 mixers de sabors complexos gràcies a la seva composició original i única d’elements i matisos. Una sensació extraordinària que només podràs experimentar si gaudeixes d’una d’elles.