Festival Jazz Antic Sitges

El festival JAS, les inicials de Jazz Antic Sitges, arriba a la setena edició confirmant-se com una aposta consolidada dins l’oferta cultural de la vila i demostrant que pot arribar més lluny. En els primers sis anys d’història, els organitzadors han demostrat la capacitat de bastir un esdeveniment atractiu, que ha omplert de música en viu els carrers de la vila. El públic, local i de visitants, ha rebut la proposta amb interès i el que se’ns presenta aquests dies està, sens dubte, a l’alçada del que s’espera.

 

 

Tots els actes a l'Agenda    /    Imatges 2018 Flickr    /    Descarrega el programa (pdf)

 

La principal novetat d’aquest 2019 és l’ampliació de concerts i d’altres activitats. Mica en mica, el JAS ha anat creixent, en paral·lel amb l’interès detectat entre els espectadors.

Un festival de Jazz que va néixer amb vocació de consolidar-se com a referent en el calendari cultural i festiu sitgetà a través de la música originària de Nova Orleans serà la protagonista del festival que se centrarà en el jazz antic o dixieland.

Es programen concerts gratuïts al carrer, cercaviles, dinars i sopars amenitzats amb bandes de jazz, i una jam session amb la participació de tots els músics convidats al certamen. El Festival pretén ser un punt de trobada de tots aquells músics que es dediquen al jazz tradicional a Catalunya.

Amb l'objectiu de fomentar el coneixement i els valors del jazz de Nova Orleans entre els joves músics de la vila, s'oferiran audicions escolars sobre els orígens i la història del jazz, s'organitzaran classes i xerrades sobre aquest llenguatge i es farà una jam session mensual.