La FIHRT s'adhereix a MultipliCat

L’objectiu principal és el d’impulsar el projecte MultipliCat, una iniciativa que té la missió d' aproximar els productes de proximitat catalans al públic final.

MultipliCat pretén ser una plataforma digital on el públic final es pugui aproximar a les botigues i restaurants que treballen amb productes de proximitat. Si el consum de producte de proximitat s’incrementa per part del consumidor final, la cadena de valor rodarà correctament en una direcció positiva.

Per aquest motiu, es crea aquest acord de col·laboració no vinculant entre la iniciativa MultipliCat i les entitats col·laboradores.

La iniciativa MultipliCat ens compromet a:

- Incloure el logotip de l’entitat col·laboradora a la pàgina web de la iniciativa.
- Fer difusió de les iniciatives que realitzi cada institució sobre els productes agroalimentaris de proximitat en la pàgina web i les xarxes socials de MultipliCat.
- Difondre les iniciatives que realitzi cada institució sobre els productes agroalimentaris de proximitat en la pàgina web i les xarxes socials a les pàgines webs col·laboradores de MultipliCat

I per la seva part, l’entitat col·laboradora es compromet a:

- Incloure el logotip de MultipliCat a la pàgina web de l’associació.
- Difondre de les iniciatives que es realitzin per MultipliCat, amb l´objectiu d’apropar el producte de proximitat al consumidor final, a les xarxes socials i la pàgina web de les pròpies entitats.