13 Trobada Empresarial de turisme del Baix Llobregat

Avui ha tingut lloc, a l'Hotel Hesperia Sant Just, la trobada anual de formació i networking adreçada als professionals del sector turístic del Baix Llobregat que té l'objectiu de consolidar i cohesionar l'oferta turística del territori.

La Jornada ha comptat amb una part dedicada a Formació (neuroturisme per a empreses inquietes) i l'altre part de la Sessió, a un networking-speed dating

Víctor Parrado, Còmic, monologuista i conferenciant TED (Ted Talks) ha estat el  presentador de l'esdeveniment.

La Jornada ha començat amb l'exposició de Domingo Morilla, Vicepresident del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, President del Gremi d'Hostaleria de Viladecans, i Vicepresident de la FIHRT, i Laura Garcia, Coordinadora del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, de "5 raons per apostar pel Baix Llobregat".

Seguidament, Raquel Fructos, Ceo de Smart Bubble i consultora de Neuromarqueting, ha ilustrat als participants sobre el "Neuromàrqueting per a empreses inquietes" i ha presentat les tendències del nostre sector, del perfil del nou turista i com la neurociència ens pot ajudar a vendre més i millor, de tips per crear experiències jugant amb l'efecte Wow!, així com desenvolupar oportunitats per captar clients potencials.

Per finalitzar, els assistents han participat en una Sessió Networking organitzada per Raquel Fructós i dinamitzada per Víctor Parrado que s'ha presentat com un Skill Date, amb un Repte: 1 minut per donar a conèixer el teu negoci i fer "match" amb el teu interlocutor. L'objectiu: donar-se a conèixer, millorar el teu elevator-speech i generar sinèrgies.