Jordi Mestre, probable successor de Jordi Clos al capdavant del Gremi

El nou president serà triat en l'assemblea general del 2 de juliol

El propietari de Selenta Group i vicepresident segon del Barça, Jordi Mestre, es perfila com a nou president del Gremi d’Hotels de Barcelona, ja que és l'única candidatura que s'ha presentat per a substituir a Jordi Clos en l'assemblea general que l'entitat celebrarà el 2 de juliol.

Durant la seva última roda de premsa com a president de l'entitat, aquest dijous a Barcelona, Clos ha tornat a reiterar que no es presentarà a les pròximes eleccions, després de 20 anys al capdavant dels hotelers barcelonins, tal com ja havia avançat el mes de novembre passat.

Per a l'empresari hoteler, la col·laboració públic-privada ha permès materialitzar grans projectes de ciutat i ha estat fonamental a l'hora de consolidar a Barcelona com una urbs amb prestigi i valorada a tot el món.

Ha explicat que el pròxim 2 de juliol l'assemblea general del Gremi triarà els nous òrgans de govern de l'entitat i la persona que la presidirà, gairebé amb tota seguretat, és l'empresari Jordi Mestre, l'únic que ha registrat la seva candidatura.