El Gremi d'Hostaleria de Sitges participa al programa "Ben Trobats" de La Xarxa de Tv Locals

El Gerent del Gremi d'Hostaleria de Sitges, Alejandro Eguía, ha aprticipat avui al Magazine "Ben Trobats", a la Xarxa de TV Locals.

En el programa d'avui de "Ben trobats’, s'ha comentat que part del sector hoteler assegura ‘perdre diners’ amb els viatges de l’imserso perquè la part que reben per allotjar els pensionistes no arriben a cobrir les despeses.

Han intervingut la coach Carme Lluveras, el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, Francesc Pintado, La responsable de Serveis de CCOO del Baix Llobregat - Alt Penedès - Anoia i Garraf, Mentxu Gutiérrez i la gerent de l’Associació Corporativa d'Agències Viatges Especialitzades, Catiana Tur. 

També han conversat amb la periodista gastronòmica Cristina Jolonch qui acaba de publicar 'De carne y hueso. Conversaciones sobre la gastronomía y la vida'. El llibre és una recopilació d'entrevistes que Jolonch ha anat publicant a La Vanguardia, a l'espai digital 'Comer'. La seva tasca ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Gastronomia per la Reial Acadèmia Espanyola de Gastronomia l'any 2008 i el de l'Acadèmia Catalana l'any 2010. 

"Ben Trobats" és un Magazín matinal dirigit i presentat per Clara Tena. El programa inclou entrevistes a personatges anònims amb molta història per explicar, espectacle, humor, misteri, gastronomia i fins i tot invents! Però, a més, vol comptar amb la participació dels espectadors, que cal que opinin però també... que cantin! Un magazine on tothom és ben trobat!