Arrenca una nova edició de la Xarxa de Punts d'Informació Turística al Vallès Oriental

El passat dimecres dia 12 de juny es va celebrar la primera sessió de treball dels Punts d’Informació Turística de la comarca. En aquesta ocasió, es va dur a terme a la sala MICE de La Roca Village, un espai destinat a reunions de petit i mitjà format. 

La jornada va desenvolupar-se al voltant d’un taller conduit per en Xavier Borràs en què, en una primera part més teòrica i després una segona part més pràctica, es va treballar la singularitat com a factor clau per fer única la marca turística de les empreses i les destinacions.

La Xarxa de Punts d’Informació Turística és un projecte impulsat per la Diputació de Barcelona i gestionat a la comarca pel Consell Comarcal del Vallès Oriental. Aquest projecte té com objectiu principal dotar d’eines aquells establiments i entitats, públiques i privades, que estiguin interessats en fer de prescriptors del turisme al Vallès Oriental i, així, esdevenir punts d’informació complementaris a les Oficines d’Informació Turística desplegades pel territori, en cobrir aquells horaris i zones que no ho fan les oficines.

Una part important del programa és la millora de la formació i el coneixement per tal que la informació turística que es faciliti a les persones que visiten els diferents establiments sigui de qualitat i posi en valor els recursos del territori.