Taula rodona sobre la Venda de Proximitat

Un cop confirmats els noms dels participants a la Taula rodona sobre la Venda de Proximitat, que mantindrem amb representants dels sectors de la producció, la restauració i el comerç, amb l’objectiu de trobar sinèrgies que permetin incrementar la comercialització dels aliments de proximitat, em plau convocar-vos en el dia i lloc següents:

Data:  3 de Juliol de 2019

Hora:  10:30 h - 12:00 h

Lloc:   Sala Actes

           Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

           Gran Via de les Corts Catalanes, 612, Barcelona

Participants:

 

Rosa Pruna Esteve

Representat Asaja i km0.cat

Alberto Alcañiz Rodríguez

Representant Jarc

Roger Clavaguera o Carles Mencos

Representat Unió de Pagesos

Xavier Pié

Representant FCAC

Pepa Aymamí

Directora de l'Institut Català de la Cuina

Llorenç Llop

Representant Federació Catalana Venda de Proximitat

Emiliano Maroto

Secretari general Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya

Daniel Brasé

Gerent de la Federació Intercomarcal d'Hostaleria i Restauració

David Salvador

Assessor Tècnic del Gremi de Restauració de Barcelona

Òscar Martín (pendent confirmar)

Cap d'Innovació, Comunicació i Estratègia de l'Institut de Mercats Municipals de Barcelona

Ester Pisa

Responsable de Seguiment i Prospecció de la Qualitat Agroalimentària (DARP)

Josep Garcia (dinamitzador)

Director de Fresh Media Group

 

Aquesta sessió d’intercanvi s’emmarca dins de les accions que estem desenvolupant, dins el projecte europeu “Tr3s Local” (POCTEFA), del qual Catalunya és el cap de fila i del qual en son sòcies les Cambres d’Agricultura dels Pirineus Orientals i l’Arieja.

Us adjuntem enllaç al projecte: https://tr3slocal.eu/