Web de l'eina "Treball per Ocupacions"

L'eina "Treball per ocupacions" aporta informació sobre el mercat de treball per ajudar els usuaris a prendre decisions en l'àmbit professional

Ens plau fer-vos arribar l'accés al web de Treball per ocupacions, eina desenvolupada per l'Observatori del Treball i Model Productiu, per aportar coneixement sobre el mercat de treball i donar suport als processos d'orientació. Aquesta eina va néixer com a resposta a les inquietuds sorgides en el debat de la jornada de PIMEC Formació i Ocupació La prospecció del mercat del treball: eines per als centres de formació professional (14/12/2017), en la que ens va acompanyar la Cap de l'Observatori, que va copsar la necessitat de disposar d'aquesta informació i ahir mateix ens en presentava el resultat.

L'eina ofereix informació, detallada per ocupacions, sobre contractes de treball registrats, la qualitat d’aquests i les persones demandants. Per a cada ocupació es proporciona una selecció d’indicadors i dades sobre l’evolució, perfil i qualitat de la nova contractació laboral, així com sobre l’evolució i el perfil de les persones que la demanen a través del SOC. També s’ofereix informació de les ocupacions a nivell comarcal.

Previsiblement aquesta eina serveixi també per establir prioritats en les especialitats formatives, pel que us convidem a entrar-hi i fer-nos arribar els suggeriments i consultes que considereu oportuns.

Podeu accedir clicant AQUÍ