1a Fira Multisectorial

Coincidint amb el XXIV Mercat Medieval i amb la XXXII Setmana Catalana de Vela-Gran Premi de la Generalitat de Catalunya, els dies 7 i 8 de setembre també se celebrarà a l’Hospitalet de l’Infant la 1a Fira Multisectorial. Es tracta d’una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (ADE), que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’empresa municipal de promoció econòmica Idetsa; i amb el suport de l’Associació de Comerços (ACHV) i l’Associació de Restauració i Hoteleria (ARH) del municipi.
 
«La intenció és  aprofitar el flux de gent que aplega l’Hospitalet de l’Infant aquest cap de setmana perquè pugui visitar també aquesta nova fira, organitzada amb l’objectiu que esdevingui un punt de trobada entre professionals i clients i entre els diferents agents del territori, on establir sinergies i multiplicar possibilitats de fer negocis», segons ha explicat el president de l’ADE, Josep Joan Domènech.
 
El recinte firal s’ubicarà a la zona d’aparcament situada entre el carrer Masriudoms i la plaça Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant. Consta d’una superfície exterior de 1.000 m2, aproximadament. En aquest espai hi haurà una vintena d’expositors, majoritàriament del sector serveis i indústria. Els horaris d’obertura de la fira seran: el dissabte 7 de setembre, d’11 a 21 h; i el diumenge 8 de setembre, d’11 a 20 h.