NODE reprèn el Consell de Promoció Econòmica del Garraf

L'espai conegut com a Can Giró, a Vilanova i la Geltrú, aplega la seu de l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf, i ha estat escenari de la sessió en la què s'ha reprès el Consell de Promoció Econòmica del Garraf.

El primer divendres de cada mes, a primera hora del matí, el Consell reuneix els representants de les administracions locals i comarcals, així com de les organitzacions empresarials i sindicals i de la universitat.

Al Consell de Promoció Econòmica es fa repàs de les qüestions d'índole comarcal que tenen a veure amb l'economia i la competitivitat del Garraf. Alhora la trobada periòdica serveix per coordinar accions, promoure la cooperació i propiciar noves iniciatives entre les mateixes entitats representades.

En aquesta primera sessió s'han abordat aspectes tan diversos com el Pacte per l'Ocupació, la nova Oficina de Transferència Tecnològica i les iniciatives de l'Agència en clau de Turisme com també en relació amb el programa Origen Garraf.

En la mateixa reunió s'han anunciat les dates del 2n Simposi Garraf, les jornades d'estratègia i economia de la comarca, que enguany tindran lloc a Neàpolis (Vilanova i la Geltrú) els dies 30 i 31 d'octubre. L'eix vertebrador d'aquestes jornades d'estratègia econòmica serà l'hèlix cultural com a model d'impuls econòmic del Garraf.

També s'han conegut les dates de la tercera edició de La Llotja, entre el 18 i el 28 de novembre, amb una programació d'actes que tenen com a objectius donar a conèixer els productes autòctons i de proximitat i promocionar els atractius de la regió enograstronòmica a partir d'una imaginària denominació d'origen Terra i Mar, com a potencial del turisme gurmet.