Nova eina d'autodiagnosi TIC per a empreses turístiques - Comunicació d'Octavi Bono, Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya

Em plau informar-te que des de la Direcció General de Turisme hem creat una nova eina d'autodiagnosi amb què pots avaluar la competitivitat de la teva empresa en l’ús de les noves tecnologies.

Es tracta d'un qüestionari dinàmic i adaptat a l’usuari, que genera un procés d’avaluació, recomanació i anàlisi en cinc dimensions: general, màrqueting digital, comercialització online, eines de gestió TIC i digitalització de l’experiència. L'eina, amb disseny responsive, és accessible des de qualsevol dispositiu i hi pots accedir a través de l’enllaç següent: https://autodiagnositurisme.gencat.cat/

Segons les competències a analitzar, cal respondre una sèrie de preguntes d'un qüestionari que no et portarà més de 10 minuts omplir-lo. Un cop completat el procés, rebràs automàticament la teva avaluació amb indicadors gràfics sobre l’estat de maduresa de la teva empresa i una presentació de resultats online (PDF descarregable) i també per correu electrònic.

Seguint el que marca el Pla estratègic de Turisme de Catalunya 2018-2022, posem aquesta nova iniciativa a disposició de les nostres empreses turístiques amb l'objectiu de contribuir a millorar la incorporació de la digitalització en el teu negoci i fer-lo encara més competitiu.