Solraig, establiment associat al Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix LLobregat, subcampió del concurs de Millors Arrossos d'Espanya

La seva recepta de «Arròs amb zamburiña, calamar i pèsols del Maresme» de Carles Soriano ha estat una de les sis finalistes del concurs organitzat per Unilever Food Solutions.

Per segon any consecutiu, Solraig by Tibu-Ron ha arribat a la final del certamen i es consagra com un dels restaurants especialitzats en arrossos de referència a Castelldefels.

El guanyador del concurs, que ha tingut lloc a Múrcia, ha estat David Couñago, del restaurant Malasangre Food & Club de Vigo.

mejores arroces 2019-8

Carles Soriano xef de Solraig by Tibu-Ron

mejores arroces 2019-5

Arròs amb zamburinya, calamar i pèsols del Maresme

Situat a l'Hotel Bel Air de Castelldefels (Barcelona), és un dels restaurants insígnia de Tibu-Ron Group i ha participat en el certamen amb una recepta de «Arròs amb zamburinya, calamar i pèsols del Maresme» de Carles Soriano, que ha defensat davant el jurat 

mejores arroces 2019-10

Solraig by Tibu-Ron ja va obtenir el tercer premi a la passada edició del concurs Millors Arrossos d'Espanya 2018, pel seu arròs trufat amb gamba vermella, bolets i piparra basca. Un any després, ha repetit en la final del concurs i ha tornat a situar un dels seus arrossos entre els millors del país. 

mejores arroces 2019

Entre els prestigiosos xefs que han triat aquest arròs es troba Kiko Moya, que posseeix dues estrelles Michelin al seu restaurant L'Escaleta de Cocentaina (Alacant); Estrella Carrillo, presidenta de l'Associació de Restaurants de la Regió de Múrcia i xef del restaurant Santa Ana; Rebeca Hernández, membre de Facyre i xef del restaurant L'Albergínia de Chamartín, i Peio Cruz, xef executiu de Unilever Food Solutions, companyia que compta amb més de 200 xefs a tot el món que donen resposta als professionals de la restauració.

 
 
mejores arroces 2019-4