Arriba una nova edició de La Llotja

La Llotja, un esdeveniment que promociona la regió gastronòmica de Garraf i Penedès i els productes locals i que tindrà lloc del 18 al 30 de novembre 2019

"La Llotja" va néixer el 2017 amb la finalitat d'afavorir el coneixement dels productes autòctons del mar i la terra i la promoció de la cultura culinària com una regió enogastronòmica en la qual són reconeguts els seus productes genuïns. És un esdeveniment a partir del qual es proposa singularitzar l'àrea més meridional de "Costa Barcelona" i erigir-la com una referència de primer ordre pel que fa a el binomi enològic i gastronòmic, alhora que en el diàleg entre productors de la terra i de la mar .

En aquesta imaginària i alhora, sublim DO Terra i Mar, La Llotja també és una invitació a l'turisme gourmet i una exaltació de tot allò genuí i inconfusible, com el mateix llegat gastronòmic.

El programa de La Llotja 2019 que arriba a la seva 3a edició, tindrà lloc de l18 all 30 de novembre 2019, té pretensions de reunir públics d'empresa, experts i prescriptors. A més, un terç de la programació s'adreça a tots els públics, amb sessions de tast i divulgació de productes, concursos i visites a obradors, cellers i espais de producció. També es té en compte el món de la formació professional i els oficis de la restauració. 

 

* VEURE EL PROGRAMA PER DIES I PER POBLACIONES AL FINAL DE LA NOTA *

· Dimarts 12 de novembre - Presentació de La Llotja 2019

· Dilluns 18 de novembre - Obertura de La Llotja 2019

· Dijous 21 de novembre - Dinar de l'Espigall + Tast vins de Garraf

· Divendres 22 de novembre - Visita a la subhasta de peix + Sopar de l'Peix Senzill

· Dissabte 23 de novembre - Activitats en el marc 'Fresc i senzill, del mercat a la taula'

· Diumenge 24 de novembre - Activitats en el marc 'Descobrir el producte de proximitat' + Festival del Xató

· Dilluns 25 de novembre - El moviment Real Fooding

· Dimarts 26 de novembre - 1r Fòrum de Xefs del Garraf

· Dimecres 27 de novembre - Fòrum d'entitats del turisme, gastronòmiques i enològiques

· Dijous 28 de novembre - Taula rodona 'Per què ecològic i de proximitat?' + Maridatge + tast de vins de Garraf i espigalls

· Divendres 29 de novembre - Show Cooking amb productes de proximitat 'Origen Garraf'

· Dissabte 30 de novembre - Visites i tasts

 

· Del 21 de novembre a el 5 de desembre, els restaurants participants, oferiran el menú especial de La Llotja: Els espigalls de Garraf

(Amb la col·laboració del Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, Gremi d'Hostaleria de Sitges i l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes)

 

  

GALERÍA DE FOTOS LA LLOTJA 2019 

 

 

 

Al llarg de les jornades de programació, són moltes les novetats que presenta aquesta 3ª edició de La Llotja. D'aquestes novetats destaquen el primer fòrum de xefs del Garraf.

També s'han tornat a programar actes que l'any passat van tenir molt bona acollida, com la Festa del Vi Novell, rutes de patrimoni i gastronomia, el menjar de ranxo mariner , el Bus de La Llotja,  les visites guiades, a càrrec d'experts, per anar de compres en els mercats on s'explicaran els millors hàbits per treure el millor profit del producte fresc, o el "Sopar del Peix Senzill"

 

Del 21 de novembre a el 5 de desembre: Menú especial la Llotja

Inclusió de menú especial La Llotja "Els espigalls de Garraf" a les cartes dels restaurants de la comarca.