DesTapa Vilanova a la Fira de Novembre

El darrer cap de setmana i coincidint amb la Fira de Novembre es va donar tret de sortida a la nova ruta de la tapa turística de Vilanova, DesTapa Vilanova, organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Vilanova i el departament de Projecció de Ciutat de l’Ajuntament.

El DesTapa Vilanova ha disposat durant la fira d’un espai als jardins del Museu Romàntic Can Papiol (Espai Enogastronòmic), on alguns dels locals participants a la ruta han tingut presència i han pogut vendre la seva tapa. Al mateix temps, han disposat d’un espai on els que han volgut l’han pogut presentar i explicar en l’espai Temps de Vi, en format de taller a totes les persones assistents que l’han pogut degustar maridada amb una copa de cava.

destapa Vilanova

Però, recordeu que això no s’acaba aquí! Detapa Vilanova és una ruta que durarà tot l’any, i per això s’està editant el material en diferents idiomes, perquè també ho tinguin a les oficines de turisme. Per tant, si algun establiment es vol afegir a la ruta ho podrà fer. Des del Gremi informarem dels terminis.