Arriba una nova edició de FITUR

La Fira de Turisme de Madrid és el punt de trobada global per als professionals del sector i la fira líder per als mercats receptius i emissors d'Iberoamèrica. Un gran esdeveniment, que serveix per a inaugurar el circuit internacional de cites entorn del món dels viatges. Fitur és un escenari privilegiat per a la indústria turística global i una eina de negoci per a afavorir i impulsar acords i contactes comercials. Però també és aquest lloc pel qual el públic general deuria sempre passar: aquí és possible trobar la destinació perfecta per a gaudir de les vacances.

En aquesta edició es celebra el 40 Aniversari de la Fira, on es posarà el focus d'atenció a potenciar les agendes de trobades B2B, tant el programa general, FITUR B2B Match, o l'especialitzat FITUR MICE, així com els Programes de Compradors Internacionals.

Corea del Sud serà el país soci FITUR 2020 coincidint amb el 70 aniversari de l'inici de les relacions diplomàtiques entre Corea del Sud i Espanya. Actualment, Corea del Sud és el tercer mercat emissor d'Àsia per a Espanya així com una destinació atractiva i segur, amb infraestructures modernes i d'alta qualitat i una bona xarxa de transport públic.

La fira amplia la seva superfície d'exposició en 10 pavellons, situant l'oferta d'Àfrica en el pavelló 1 i el pavelló 6 íntegrament per a Agafava-Pacífic. La resta d'àrees conservaran el seu habitual lloc situant a Orient Pròxim en el pavelló 2; Amèrica en el pavelló 3; Europa en el pavelló 4; Empresa, Tecnologia i Empresa Global, en el pavelló 8; Empresa i Associacions, en el pavelló 10, i Entitats i Organismes Oficials Espanyols, en els pavellons 5, 7 i 9.

Un any més, els eixos principals de FITUR seran la sostenibilitat, la tecnologia i l'especialització als quals se sumen les accions orientades a créixer en professionalitat, representativitat i internacionalitat. Una de les claus que ha marcat l'evolució de Fitur ha estat la capacitat que el saló ha demostrat per a reconèixer les tendències del mercat i reflectir-les en la seva oferta.

Es continuarà aprofundint en el creixement d'algunes de les seccions com FITUR CINEMA i FITUR FESTIVALS a més d'espais monogràfics com FITUR GAI (LGBT +) i FITUR SALUT, així com FITURTECHY i FITUR KNOW-HOW on la tecnologia es mostra com a eina necessària per al desenvolupament del sector. D'altra banda, l'Observatori FITUR NEXT continua avançant en la identificació i selecció de bones pràctiques per a promoure el turisme amb impacte positiu a tot el món.

Destaquen, a més, FITURTECH, que reunirà les últimes propostes en l'àmbit tecnològic, i FITURGREEN, que fomentarà la sostenibilitat a través de mesures d'estalvi energètic en la gestió hotelera i turística.

El creixent reconeixement internacional de FITUR es va veure destacat en l'edició de 2017 en ser triat per part de l'Organització Mundial del Turisme com a seu de la inauguració de l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, declarat per l'Organització de Nacions Unides, afermant així el seu posicionament entre els esdeveniments més rellevants dins del rànquing internacional.