PIMEC valora positivament la investidura i demana governabilitat i estabilitat política

L’entitat espera una imminent formació de govern i l’aprovació urgent dels Pressupostos Generals de l’Estat

Després que avui Pedro Sánchez hagi estat investit president del Govern espanyol en la segona volta del debat d’investidura, PIMEC valora positivament aquest fet i espera la formació imminent d’un govern estable i l’aprovació urgent dels Pressupostos.  

L’entitat vol reconèixer la responsabilitat política dels grups parlamentaris que han facilitat aquesta investidura davant de la situació de bloqueig que patia el país i que perjudicava la bona marxa de l’economia, les empreses i la societat en general. Així mateix, PIMEC també lamenta i es mostra preocupada davant les formes que han mostrat alguns parlamentaris durant el transcurs del debat d’investidura.

PIMEC demana que en aquesta nova legislatura es tingui més en compte les pimes i el col·lectiu d’autònoms i espera que els nous comptes garanteixin la posada en marxa de mesures prioritàries com un règim sancionador contra la morositat, una fiscalitat adaptada per a pimes, un pla per enfortir el teixit industrial, mesures per protegir la figura de l’autònom, una revisió del finançament autonòmic, o millorar la inversió pública en infraestructures clau per a Catalunya.