Dijous 9 de gener s'entreguen els Guardons del Turisme de Catalunya 2019

Aquests guardons tenen com a objectiu reconèixer l'esforç i la dedicació en favor del turisme i ser un instrument per estimular comportaments professionals i actuacions que col·laborin a millorar la imatge turística de Catalunya i dels serveis turístics.

Hi ha dos tipus de guardó: 

La Medalla del Turisme de Catalunya és el reconeixement a les persones que amb el seu esforç i dedicació han contribuït de manera especial a la promoció del turisme prestant serveis destacats al sector, en qualsevol del seus aspectes o modalitats, o bé contribuint amb el seu exemple professional i cooperació als interessos turístics de Catalunya i al posicionament internacional com a destinació turística.

El Diploma Turístic de Catalunya és el reconeixement a la institució, corporació, entitat o establiment que hagi destacat per la seva activitat en favor del foment del turisme a Catalunya i a la internacionalització de la nostra destinació. 

En la convocatòria d'enguany es lliurarà una Medalla del Turisme o un Diploma Turístic de Catalunya per a cadascuna de les quatre categories següents:

  • Millor experiència turística 
  • Innovació en accions promocionals i comercialització 
  • Millor projecte de coneixement i recerca referida al sector turístic
  • Turisme responsable.
  • Enoturisme

L'Acte estarà presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, juntament amb la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón. Durant l’acte es presentarà la publicació 100 anys de congressos de turisme de Catalunya.