Tast d'Espigalls a Vilanova i la Geltrú

El proper 30 de gener es realitzarà una nova edició de Tast d’espigalls, una trobada gastronòmica (creada en el seu origen pel restaurant La Farmàcia) que ja és un clàssic en l’agenda de Vilanova. L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és donar a conèixer i difondre el potencial culinari que té aquest producte típic de les sínies vilanovines.

El Tast d’espigalls 2020 es realitzarà al Pòsit de Pescadors de Vilanova ( Passeig Marítim 63, Vilanova i la Geltrú), i comptarà amb la participació de 5 establiments de la ciutat i com a convidada especial l’escola d’hoteleria de Sitges, els que elaboraran sis propostes basades en espigalls. La jornada donarà inici a les 20.30 h amb un aperitiu, i el sopar començarà a les 21 h. La reserves i compra d’entrades es pot fer al Gremi d’Hostaleria de Vilanova, El Cafè del Mar, Stirling i Restaurant la Farmàcia.

Tast d’Espigalls
30 de gener de 2020
Pòsit de Pescadors
20.30 h Aperitiu
21h Sopar

Tast d’Espigalls 2020

Aquests són els plats que se serviran en l’edició de Tast d’Espigalls 2020 que es realitzarà al Pòsit de Pescadors de Vilanova:

  1. Caneló d’espigalls farcit de carabassó i bolets amb beixamel de formatge (Caserco Càtering).
  2. Amanida de peix escabetxat amb espigall cruixent (El Cafè del Mar).
  3. Pizza invertida d’espigalls, botifarra i gambes (Stirling restaurant pizzeria).
  4. Vieira amb espigalls I bacallà gratinats (La Farmàcia).
  5. Cuixa de pollastre amb espigalls i suc de rostit (Escola d’Hoteleria Joan Ramon Benaprès, de Sitges)
  6. Llunes amb espigalls amb crema de cireres macerades amb un toc de caramel (Pastisseria Abraham).

tast d'espigalls 2020

El Tast d’Espigalls est organitzat pel Gremi d’Hostaleria de Vilanova, amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova, Parc a Taula i Generalitat de Catalunya.