Jornada de productors de tòfona negra i cuiners en xarxa al Solsonès el proper 20 de gener de 2020

Jornada de productors de tòfona negra i cuiners en xarxa al Solsonès adreçada a cuiners professionals (places limitades)

De les 9.30 a les 17.30 h

- Esmorzar amb productes locals del Solsonès i Cardona “Producte d’Aquí”
- Demostració de recollida de tòfones en una plantació de Lladurs
- Taller de qualitat de la tòfona negra
- Visita i tast a la Formatgeria del Miracle i al Celler del Santuari del Miracle
- Dinar amb tast de tòfona negra al restaurant Mare de la Font
La demostració de recollida de tòfones i el taller de qualitat aniran a càrrec dels especialistes Juan Martínez de Aragón i d’en Pere Muxí.
Informació i inscripcions: 
Francesc Bolaño - francesc.bolano@ctfc.cat - 973.481.752