Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant renova el conveni corner amb la Diputació de Tarragona

Un total de 27 ens públics i privats, entre els quals hi ha l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, han subscrit el conveni corner de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. L'acord que regula la participació conjunta de totes les entitats en fires nacionals, estatals i internacionals, a més de diverses accions de promoció de la Costa Daurada. L’acte de signatura del conveni ha tingut lloc, aquest dimarts 14 de gener, al saló de plens de la Diputació de Tarragona i ha comptat amb la presència de la seva presidenta, Noemí Llauradó, i de la presidenta del Patronat de Turisme, Meritxell Roigé. En representació de l'Ajuntament, la regidora de Turisme, Maria José Gómez, ha estat qui ha rubricat aquest acord.

 

En la seva 17a edició, el conveni Corner preveu la participació en cinc fires internacionals, tres fires estatals i una nacional. A més, també inclou altres accions de màrqueting per donar a conèixer els atractius turístics dels municipis participants en els mercats més importants. La inversió global i conjunta serà de 411.335 euros (un 19% més respecte al 2019) dels quals la Diputació de Tarragona assumirà 263.235 euros, xifra que representa un 64% del total.

 

Els signants de l’acord per aquest 2020 són ens públics locals com els ajuntaments de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Cunit, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, El Vendrell, i Vila-seca; els consells comarcals del Baix Camp, Priorat i Conca de Barberà-La Ruta del Cister; associacions empresarials i entitats de l’àmbit privat com l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch&Putt, l’Estació Nàutica Costa Daurada, la Cambra de Comerç de Reus, Aquopolis, PortAventuraWorld; i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

 

 

Presència als principals mercats estatals i internacionals

 

El conveni Corner preveu la participació en un total de deu accions de promoció – una més que l’any 2019 -amb presència a certàmens firals i altres esdeveniments, sota el paraigua de l’Agència Catalana de Turisme. Hi destaca una acció promocional directa a la ciutat de Toulousse, adreçada al públic francès, un mercat estratègic per a la destinació. La Costa Daurada serà, a més, present als següents certàmens adreçats a públic final: Vakantibeurs a Utrech (Països Baixos), Navartur a Navarra, Sevatur al País Basc o B-Travel a Barcelona. Pel que fa a fires de caràcter professional, la promoció conjunta prevista durà la Costa Daurada fins a Fitur, a Madrid, i a les següents fires internacionals: World Travel Market de Londres, (Regne Unit) MITT de Moscou (Rússia), UITT de Kíev (Ucraïna) i ITB de Berlín (Alemanya). També comptarà amb presència a un certamen d’un producte especialitzat, concretament el golf, amb la lGTM que enguany tindrà lloc a Escòcia.

 

En l’àmbit de la comercialització i el màrqueting, s’incorporen un total de cinc propostes online, a més d’una campanya de publicitat convencional adreçada a mercats emissors de proximitat: Catalunya, Espanya i Andorra. Entre les accions online, destaca la prevista amb un portal líder del mercat per potenciar la comercialització de l’oferta d’allotjament de la demarcació, incorporant una potent campanya de suport a les vendes dels establiments d’allotjament.

 

La primera acció conjunta, als Països Baixos

 

En el marc de la fira Vakantibeurs, la Costa Daurada es promocionarà a Utrech entre els dies 15 i 19 de gener en la primera acció de promoció en el marc del conveni Corner 2020. Es tracta d’una fira adreçada tant al públic final com als professionals, considerada la més important del sector turístic dins del mercat dels Països Baixos i per la qual l’any 2019 van passar més de 103.000 visitants.