Exclusivitat en assegurances pel Gremi d'Hostaleria i Turisme de l'Anoia, de la mà d'Asseguris

SERHS Serveis i el GHITA engeguen la nova campanya del Pack d’Assegurances exclusiu que Asseguris, de la mà de Caser Salud, posen a disposició de tots els agremiats.

Arrel del coveni de col·laboració amb la FIHRT (Federació Intercomarcal de l’Hostaleria i la Restauració), engegun la campanya d’assegurances exclusiva de la que es podran beneficiar tots els associats al Gremi d’hostaleria i Turisme de l’Anoia. Des del GHITA que tots els seus agremiats visquin tranquils amb SEGURPROTECT, l’assegurança pensada a mida pel petit i mitjà  negoci de restauració.

SEGURPROTECT és l’assegurança de danys i Responsabilitat Civil que permet beneficiar-te i sentir-te protegit a l’hora de totes les possibles incidències que et trobis en el teu negoci de restauració, en matèria de:

  • Manteniment de revisions obligatòries (SEGURPROTECT)
  • Estar protegit de possibles incidències en l’aplicació de la nova normativa de protecció de dades personals dels teus clients (DATASSEGURIS)
  • Protecció de tota la informació i dades de màxima confidencialitat davant de possibles atacs cibernètics (CIBERSECURE)
  • Poder disposar de tot pack complet anterior d’assegurances amb MULTIASSEGURIS.

La seva tranquil·litat i seguretat és el seu principal repte, i per això vetllen per cuidar al màxim el tvostre negoci, el vostre benestar.

A més, amb la contractació d'aquest pack d’assegurances tots els agremiats podran gaudir d’una assegurança de decesos gratuïta.

En definitiva, SERHS Serveis i el Gremi d'Hostaleria i Turisme de l’Anoia GHITA treballen junts per donar la protecció i seguretat que els seus associats es mereixen.

 

Per a més informació contacta’ns a asseguris@asseguris.com o truca’ns al 93·703·25·20 | 639·67·30·08