El Gremi d'Hostaleria de Sitges, 15 platges, l'Oficina d'Informació Turística, el Port d'Aiguadolç i 3 empreses de Sitges rebran els distintius pel Compromís per la Sostenibilitat Biosphere

El lliurament dels distintius tindrà lloc aquest dijous, 13 de febrer, a la Casa del Mar de Vilanova i la Geltrú.

Un total de 15 platges, 3 empreses, l’Oficina d’Informació Turística, el Port d’Aiguadolç i el Gremi d’Hostaleria recolliran aquest dijous el distintiu pel Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere en un acte que se celebrarà a Vilanova i la Geltrú. L’acte de lliurament dels distintius comptarà amb l’assistència del regidor d’Espais Naturals i Sostenibilitat, Eduard Terrado.

Durant l’acte rebran el reconeixement Cala Ginesta, Cala Morisca, Platja d’Aiguadolç , Platja de Garraf, Platja de la Barra , Platja de la Bassa Rodona, Platja de la Riera Xica , Platja de la Ribera, Platja de la Fragata, Platja de les Anquines,  Platja de Les Botigues, Platja de l’Estanyol, Platja de Sant Sebastià, Platja de Terramar, Platja de Balmins, Port de Sitges, Oficina de Turisme de Sitges, Càmping Sitges, Sciències Can Girona, Càmping Garrofer i Gremi d’Hostaleria de Sitges.  

Sitges compta amb la certificació Biosphere Destination des del 2016 que acredita el municipi com a destinació de turisme sostenible i responsable. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges treballa ara per esdevenir destinació Gold.

El compromís per la sostenibilitat Biosphere incorpora criteris de gestió sostenible, conservació mediambiental, protecció cultural, desenvolupament socioeconòmic i satisfacció al client.

Al Garraf, recolliran el distintiu pel Compromís Biosphere un total de 50 empreses i serveis turístics, entre els quals càmpings, restaurants, oficines de turisme, empreses d’activitats, gremis, platges o ajuntaments. Al conjunt de la província de Barcelona formen part del programa Biosphere 375 empreses.