Gran nit de Tast d'Espigalls al Pòsit de Pescadors de Vilanova

Ahir va tenir lloc una nova edició de Tast d'Espigalls, una trobada gastronòmica que ja és un clàssic en l'agenda de Vilanova i la Geltrú.

L'objectiu principal d'aquest esdeveniment és donar a conèixer i difondre el potencial culinari que té aquest producte típic de les sínies vilanovines.

En el Tast d'Espigalls van participar Caserco Càtering, El Cafè del Mar, La Farmàcia, l'Sterling, Escola d'Hoteleria Joan Ramon Benaprès de Sitges, i els postres van anar a càrrec de PAstisseria Abraham.

Veïeu un recull dels magnífics plats que es van poder degustar.

Primer plat d'aquest Tast d’espigalls 2020 que arriba de la mà de Caserco Càtering: Caneló d’espigalls farcit de carabassó i bolets amb beixamel de formatge

foto de Gremi d'Hostaleria de Vilanova.
 

El segon plat d'aquesta gran nit dels espigalls de Vilanova és una Amanida de peix escabetxat amb espigall cruixent, que presenta El Cafè del Mar

foto de Gremi d'Hostaleria de Vilanova.

La Farmàcia presenta una Vieira amb espigalls I bacallà gratinats. Se'ns fa aigua la boca!

foto de Gremi d'Hostaleria de Vilanova.

Una Pizza invertida d'espigalls, botifarra i gambes és la proposta de Stirling restaurant pizzeria

foto de Gremi d'Hostaleria de Vilanova.

Aquesta Cuixa de pollastre amb espigalls i suc de rostit és una creació de l'Escola d'Hoteleria Joan Ramon Benaprès de Sitges per a aquesta nit de Tast d'Espigalls al Pòsit de Pescadors de Vilanova

foto de Gremi d'Hostaleria de Vilanova.

El moment dolç de la nit, amb els nostres espigalls també de protagonistes, són aquestes Llunes amb espigalls amb crema de cireres macerades amb un toc de caramel, creades per la Pastisseria Abraham

foto de Gremi d'Hostaleria de Vilanova.