PIMEC Joves defensa la promoció d'una activitat alternativa al MWC per alimentar l'ecosistema emprenedor de Barcelona

Els joves empresaris de PIMEC donen suport a la proposta de Barcelona Tech City

Davant la suspensió del Mobile World Congress, PIMEC Joves defensa la promoció d’una activitat alternativa al MWC per alimentar l’ecosistema emprenedor de Barcelona i ofereix la seva col·laboració per a l’organització d’un esdeveniment d’emprenedoria, tal com proposa Barcelona Tech City.

El president de PIMEC Joves, Josep Soto, ha lamentat com “s’ha esvaït la millor setmana de l’any per a molt joves i emprenedors, que veuen en salons com el 4YFN o el MWC la millor oportunitat per donar-se a conèixer, captar inversors, generar oportunitats de negoci i fer networking”. Per això, els joves de PIMEC donen suport a “l’impuls d’una activitat que permeti la visualització a nivell mundial del potencial existent dels emprenedors de la capital catalana, durant els dies que havia de celebrar-se el MWC”.

PIMEC Joves està en contacte i està col·laborant amb altres organitzacions perquè aquesta proposta alternativa sigui una realitat i Barcelona torni a ser el centre tecnològic mundial durant aquests dies.