El Gremi d'Hostaleria de Sitges rep l'Acreditació del Compromís Biosphere

15 platges, l’Oficina d’Informació Turística, el Port d’Aiguadolç  i 3 empreses de Sitges rebran els distintius pel Compromís per la Sostenibilitat Biosphere

En l'acte, celebrat a Vilanova, han rebut el reconeixement, en relació a Sitges, Cala Ginesta, Cala Morisca, Platja d’Aiguadolç , Platja de Garraf, Platja de la Barra , Platja de la Bassa Rodona, Platja de la Riera Xica , Platja de la Ribera, Platja de la Fragata, Platja de les Anquines,  Platja de Les Botigues, Platja de l’Estanyol, Platja de Sant Sebastià, Platja de Terramar, Platja de Balmins, Port de Sitges, Oficina de Turisme de Sitges, Càmping Sitges, Sciències Can Girona, i el Càmping Garrofer.

Sitges compta amb la certificació Biosphere Destination des del 2016 que acredita el municipi com a destinació de turisme sostenible i responsable. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges treballa ara per esdevenir destinació Gold.

El compromís per la sostenibilitat Biosphere incorpora criteris de gestió sostenible, conservació mediambiental, protecció cultural, desenvolupament socioeconòmic i satisfacció al client.

Al Garraf, han recolit el distintiu pel Compromís Biosphere un total de 50 empreses i serveis turístics, entre els quals càmpings, restaurants, oficines de turisme, empreses d’activitats, gremis, platges o ajuntaments, així com els Gremis d'Hostaleria de Vilanova i el Sitges. Al conjunt de la província de Barcelona formen part del programa Biosphere 375 empreses.