Tretze establiments del Vallès Oriental reben el certificat de punt d'informació turística

 

El projecte està impulsat per la Diputació de Barcelona i el gestiona el Consell Comarcal.

Tretze establiments del Vallès Oriental han aconseguit el certificat per ser Punt d’Informació Turística de l’edició 2019.

El projecte dels Punts d’Informació Turística neix de la mà de la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de complementar als Serveis d’Informació, Difusió i Atenció Turística en altres punts.

A la demarcació de Barcelona s’està creant una xarxa d’informació turística públic-privada per donar el reconeixement formal de la tasca d’informar i assessorar que molts dels establiments i serveis turístics ja estan duent a terme. 

El programa de Punts d’Informació turística està obert a totes aquelles empreses privades i ens públics que estiguin sensibilitzades i/o motivades per donar un suport d’informació turística al visitant.

Per formar part de de la Xarxa de Punts Informació Turística els establiments es poden beneficiar de les diferents accions del programa com ara sessions formatives o descoberta de l’entorn. La participació de qualsevol entitat al projecte és totalment gratuïta.

Els establiments acreditats podran recollir els seus diplomes el 20 de febrer a la Jornada TurismeVallès que se celebra al Celler e Can Roda, a Santa Maria de Martorelles.

Establiments que han aconseguit el diploma:

ENS PRIVATS:

 

ENS PÚBLICS:

Fins el 23 de febrer estan encara obertes les inscripcions per aconseguir el certificat de 2020 adreçant-se al Servei de Turisme del Consell Comarcal.