8è Forum TurisTIC 2020

El Forum TurisTIC és el congrés sobre l’aplicació de les TIC en el sector del Turisme organitzat per Eurecat. Aquest 2020 tindrà lloc la 8ª edició d’aquest congrès el 31 de març al CaixaForum Barcelona.

El Forum TurisTIC genera sinèrgies entre aquests sectors dinamitzant i creant noves oportunitats de negoci.És un espai en el que es presenten les últimes solucions tecnològiques i les últimes innovacions, així com tendències i iniciatives d’investigació.

El Forum TurisTIC gira en torn a com les noves tecnològiques enforteixen el sector turístic fent-lo més productiu i competitiu en un entorn canviant i en constant evolució.

EIXOS TEMÀTICS DE L'EDICIÓ 2020

“Morir d’èxit. Cap a nous models turístics. Solucions tecnològiques orientades a la desconcentració i la desestacionalització turística” és el lema de l’edició 2020.

La 8a edició del congrés, posarà el focus en temàtiques relacionades amb nous models turístics segons la demanda, la gestió d’espais massificats o exemples positius de desconcentració o desestacionalització a través de la tecnologia, amb l’objectiu d’oferir un turisme de qualitat, experiencial, sostenible, responsable i més equilibrat tant en àmbit rural com urbà, a través de solucions tecnològiques que desenvolupen aquests conceptes.

En aquesta línia, també comptarem dins del programa del congrés, amb diverses sessions del projecte europeu CHARM (Charming villages).