Els Hotels del Vallès Oriental esquiven el Coronavirus

 

La majoria d’hotels del Baix Vallès estan gairebé plens per a les pròximes dues setmanes. Les reserves, però, no tenen res a veure amb el Mobile World Congress de Barcelona, sino amb els testos de Fòrmula 1 que acull el Circuit de Montmeló. Per aquest motiu, l’anul·lació del certamen de tecnologia de Barcelona no ha afectat gaire al territori. El sector hoteler ha xifrat en un 5% les cancel·lacions, ja que la majoria d’establiments han prioritzat allotjar equips i espectadors de la Fòrmula 1.

A banda dels hotels, també hi ha sectors de la comarca que depenen d’aquest tipus d’esdeveniments. Per exemple, pols d’oci i botigues com La Roca Village.

Tot i l’alerta creada al voltant del Coronavirus, els testos de Fòrmula 1 es mantenen al Circuit de Montmeló. Les proves es duran a terme durant les dues pròximes setmanes.

De fet, des del sector hoteler de la comarca fa anys que demanen que el Mobile World Congress i els testos de Fòrmula 1 no coincideixin en dates. De fet, el darrer anys que aquests dos esdeveniments no van coincidir, el 2014, molts hotels del territori van fregar el 90% gràcies als congressistes del Mobile.