Med Pearls

Med Pearls

 

 

Benvolguts/des,

 

En el marc del projecte Med Pearls (Perles del Mediterrani), l'Anoia ha estat una de les tres comarques catalanes escollides per desenvolupar un projecte pilot que la posicioni com a destinació de qualitat i excel·lència per a l'Slow Tourism a nivell internacional.

 

Per fer-ho possible, el divendres 28 de febrer a les 10.30h, conjuntament amb l'Agència Catalana de Turisme i el Consell Comarcal de l’Anoia us convidem al Centre d'Innovació Anoia, al municipi de Vilanova del Camí, on començarem a teixir els fonaments d'aquest projecte. L'objectiu és el de poder-vos explicar el funcionament pràctic del projecte, visualitzar junts les necessitats del territori i quin és el producte turístic a desenvolupar. Us podeu inscriure a través del següent enllaç.

 

Volem començar a crear plegats les bases d'aquest projecte que ens ha de permetre desenvolupar productes turístics enriquidors, sostenibles i pioners, que permetin convertir l'Anoia en una comarca receptora d'un turisme de qualitat.

 

Es tracta d'un projecte finançat per la UE que lidera l'Agència Catalana de Turisme  per al conjunt de destinacions de la Mediterrània, i en el qual la Diputació de Barcelona és copartícip.

 

La presentació comptarà amb la intervenció de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, qui marcarà el punt d'inici d'aquesta jornada. Podeu consultar aquí el programa de l'acte.