Meliá Sitges i Meliá Palma Bay són els primers hotels medicalitzats pel covid19 de Meliá Hotels International

Sitges ja disposa de l'Hotel Meliá com hotel medicalitzat per la crisi del coronavirus. El grup Meliá Hotels International també ha posat el Meliá Palma Bay com hotel medicalitzat a disposició de les autoritats.

La companyia continua valorant amb les autoritats espanyoles la possible medicalització de diferents establiments a tot el país  

Meliá Hotels International ha posat els seus hotels a disposició de les autoritats perquè puguin ser medicalitzats en cas necessari. Els primers hotels del grup a ser adaptats per allotjar pacients amb COVID-19 han estat el Meliá Sitges, que començarà avui mateix a rebre pacients, i el Meliá Palma Bay, ubicat a Palma de Mallorca, que demà quedarà totalment habilitat.  

Aquestes mesures s'adopten per les autoritats sanitàries davant la necessitat de proporcionar als pacients una major seguretat per evitar possibles contagis, i la conveniència de preservar la xarxa d'hospitals per als casos més greus i / o que necessitin de cures més especialitzats i / o intensius. En tots dos casos, aquestes infraestructures hoteleres estan dotades d'unes excel·lents instal·lacions allotjatives i de comunicacions que les fan idònies per donar suport als serveis sanitaris.
 

Màxima col·laboració i coordinació  

L'adaptació del Meliá Palma Bay, que compta amb 268 habitacions, va començar dilluns passat, en col·laboració amb el Govern dels Illes Balears, l'Ajuntament de Palma i la Brigada d'Infanteria Palma 47 de l'Exèrcit de Terra, la posada a punt quedarà completada al llarg del dia d'avui. Com ha informat la Conselleria de Salut, a partir de el dijous 26 de març hi haurà 35 habitacions habilitades i que quedaran sota la gestió de l'Hospital Universitari Son Llàtzer. Si bé de moment, el sistema sanitari públic i privat de les Illes Balears té prou capacitat per atendre les necessitats de tots els pacients, en cas de ser necessari el Meliá Palma Bay podria ampliar la seva capacitat a un màxim de 250 llits, distribuïts en 8 plantes.

Per la seva banda, l'hotel Meliá Sitges hauria finalitzat la seva adaptació, havent disposat inicialment 40 habitacions medicalitzades. Com informa el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, que coordina aquesta operació, aquesta mateixa tarda s'espera l'arribada dels primers 20 pacients de l'àrea sociosanitària de l'Hospital comarcal Sant Camil. El CSAPG ha destinat un equip multidisciplinari de professionals assistencials a l'hotel, on oferiran els seus serveis als pacients amb les mateixes comoditats i atencions que en el propi hospital.

Meliá Hotels International, entenent la necessitat de suport en aquesta situació, treballa de manera activa amb les autoritats d'Espanya i valorar quins dels seus establiments a les diferents ciutats del país poden ser d'ajuda a l'hora d'allotjar pacients amb COVID-19 o personal assistencial que pogués necessitar-ho.

Sobre Meliá Hotels International: Fundada el 1956 a Palma de Mallorca (Espanya), Meliá Hotels International compta amb més de 390 hotels oberts o en procés d'obertura a més de 40 països sota les marques Gran Meliá Hotels & Resorts, Paradisus by Meliá, ME by Meliá, Meliá Hotels & Resorts, INNSiDE by Meliá, Sol by Meliá i TRYP by Wyndham. La Companyia és líder mundial en el segment d'hotels de vacances i la seva experiència en aquest àmbit li ha permès consolidar-se en el creixent mercat d'hotels urbans inspirats en el lleure. El seu compromís amb el turisme responsable l'ha fet ser reconeguda com l'hotelera més sostenible del món (Medalla d'Or i premi Industry Moure), segons l'Anuari de Sostenibilitat 2020 de SAM, publicat per S & P Global. Meliá Hotels International també forma part de l'IBEX 35 i és l'hotelera espanyola amb millor reputació corporativa (Rànquing Merco).