Els Gremis de la FIHRT informen gratuïtament dels tràmits per obtenir i ampliar la superfície de les terrasses

EEl Gremi El Gremi d'Hostaleria de Terrassa, davant les dificultats dels associats per demanar la terrassa, han optat pels videos informatius ⚠️
Aquí teniu la informació:

AMPLIACIÓ DE TERRASSES:
Preveu donar les màximes facilitats perquè bars i restaurants puguin ampliar les seves terrasses, de manera que tinguin les ⚠️ *mateix número de taules que teníeu el 2019* ⚠️ i no hagin de reduir l’ocupació al 50% sempre en funció de les possibilitats de cada espai o zona.

OBERTURA DE NOVES TERRASSES:
L’Ajuntament autoritzarà que els establiments que fins ara no en tenien puguin obrir una Terrassa, els oferirà un sistema de tramitació simplificat o “exprés”, de tal manera que es pugui concedir el permís molt ràpidament, sempre en funció de les possibilitats de cada espai o zona.
Aquest procediment exprés el/la sol·licitant farà la petició i presentarà un mini projecte i plànol d’ubicació de la Terrassa, a la zona propera a l’establiment. Els serveis municipals faran l’estudi de la millor solució sempre compatibilitzant els diversos usos de l’espai públic i la resposta s’emetrà e un termini aproximat de *15 dies o inferior*, si és possible.
Perquè s’autoritzi l’obertura de noves terrasses s’haurà d'ampliar la pòlissa d'assegurança i pagament de l’últim rebut, comenceu fet el primer pas i un cop us l’aprovin heu de tenir amb comte que us ho demanaran

BARRES EXTERIORS A LES TERRASSES:
I per últim l’Ajuntament estudiarà l’obertura de barres exteriors a les terrasses, amb la condició de complir estrictament les normes sanitàries vigents a cada fase de desescalada i en dates festives especials. S’autoritzaran excepcionalment en festes destacades, sempre dintre de les normes de cada fase de desescalada.

COM FER EL TRÀMIT?