Webinar 8 Taula Gironina de Turisme

El vuitè webinar d’Els dijous de la TGT comptarà amb la presència de la Sra. Isabel María Oliver, Secretària d’Estat de Turisme i de la Sra. Maria Àngels Chacón, Consellera d’Empresa i Coneixement, que respondran les preguntes de la Taula Gironina de Turisme.

La Taula Gironina de Turisme està integrada per l’Associació de Càmpings de Girona; la Federació d’Hostaleria de les comarques gironines; l’Associació d’Apartaments Turístics (ATA); l’Associació Catalana d’Agències de Viatges (ACAVe), Associació de Parcs Aquàtics; l’Associació de Ports Esportius i Turístics; l’Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava; Turisme Actiu; l’Aeroport Girona-Costa Brava, la Universitat de Girona (UdG); la Cambra de Comerç de Girona; la FOEG; Banc de Sabadell i Caixabank.

Dijous 28/05/2020 11 hores Zoom i Youtube Live

Inscripcions a Zoom: Webinar 8 TGT

Presentació a càrrec de: Jordi Martí, President de la Taula Gironina de Turisme

Participants:

Excel·lentíssima Sra. Isabel María Oliver Secretària d’Estat de Turisme.

Lloc i data de naixement: Campos (Mallorca), 28 abril 1961

Educació: Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de les Illes Balears (UIB)

Carrera Professional: - Funcionària de carrera del Cos de Gestió de l'administració de la Comunitat. - Autònoma de les Illes Balears des de 1990. Actualment en situació d'excedència.

Carrera Política: - 1999-2003: Secretària General Tècnica de la Conselleria de Turisme de Govern de les Illes Balears. - 2003-2004: Regidora de l'PSIB-PSOE a l'Ajuntament de Palma. - 2004-2008: Secretaria d'Economia i Emprenedors de la Comissió Executiva de la Federació Socialista de Mallorca. - 2004-2008: Diputada d'PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats durant la VIII legislatura sent vocal, entre d'altres, de la Comissió de la Indústria, Turisme de el Consell de Mallorca - 2007- actualitat: Presidenta de l'PSIB-PSOE - 2008 - 2012: President de Consell Polític de l'PSIB-PSOE - 2011-2018: Diputada autonòmica PSIB-PSOE.

Honorable Sra. Maria Àngels Chacón Consellera d’Empresa i Coneixement, Generalitat de Catalunya.

Nascuda a Igualada l’any 1968.

És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i té formació especialitzada en Comerç Exterior.

Des de l’any 2015 és tinenta d’alcalde i regidora de Dinamització Econòmica, Coneixement, Internacionalització i Interior de l’Ajuntament d’Igualada. També és coordinadora del Projecte URBACT Retailink sobre la innovació en l’oferta comercial a les ciutats mitjanes. A banda d’aquesta activitat, des de l’any 2008 ocupa el càrrec de directora executiva del Centre de Simulació 4D Health per a la innovació en la seguretat del pacient. Prèviament, entre el 2011 i el 2015 va ser tinenta d’alcalde i regidora de Dinamització Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Igualada. En aquests mateixos anys també va ser coordinadora del Projecte URBACT 3D Cities sobre creixement econòmic i innovació en l’àmbit de la salut. Els anys previs al 2011, Chacón va desenvolupar la seva trajectòria professional en empreses del sector privat del sector paperer i també va ser la gerent de la Unió Empresarial de l’Anoia des del 2008 fins al 2011.