Alimentària es celebrarà al maig del 2021

Tenint en compte les característiques i necessitats del sector, en l'actual context derivat de la pandèmia i donant resposta així a la petició de les principals empreses i associacions de la indústria, Alimentària *Exhibitions, societat de *Fira de Barcelona, ha decidit avui conjuntament amb el seu Comitè Organitzador en ple i de manera unànime, posposar al mes de maig de 2021 la celebració d'Alimentària, amb l'objectiu d'aconseguir l'any vinent la màxima participació i internacionalitat possible.

La pròxima edició del saló tindrà lloc del 17 al 20 de maig del 2021 amb l'objectiu de poder ser una gran eina per a una indústria clau per a l'economia del país, ajudar a la seva projecció internacional i oferir majors garanties, assegurant així el màxim atractiu comercial de la convocatòria.

Aquesta decisió secunda la voluntat majoritària del teixit productiu i associatiu del sector, apostant per celebrar l'esdeveniment en un entorn més favorable i sense tantes limitacions en la mobilitat internacional. El nostre objectiu comú és, com sempre, ser una gran eina per a la indústria i aconseguir la millor edició i participació possible.

Actors de la indústria alimentària tan rellevants com el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, *MAPAMA; la Federació d'Indústries d'Alimentació i Begudes (*FIAB); *ICEX España Exportació i Inversions; l'Associació Espanyola del Dolç, *Produlce; l'Associació de Fabricants i Distribuïdors, *AECOC; l'Associació Empresarial Càrnia, *Anafric; i la Federació Empresarial de Carn i Indústries Càrnies, *Fecic; entre moltes altres, han mostrat la seva satisfacció amb el moviment de dates d'Alimentària.

L'equip es troba ja treballant en una edició 2021 que continuarà projectant la innovació i la gastronomia com els seus valors de referència. El certamen seguirà conformat pels salons carni (*Intercarn), lacti (*Interlact), conserver (*Expoconser), del dolç i els aperitius (Snacks, *Biscuits & *Confectionary); de la dieta mediterrània, productes frescos, olis d'oliva i vegetals (*Mediterranean *Foods) i *Food *Service (*Restaurama). Al costat d'ells, *Grocery *Foods reunirà les principals empreses de gran consum i les últimes tendències es mostraran en Alimentària *Trends, que donarà cabuda a aliments *delicatessen, orgànics i funcionals, entre altres. *Lands *of *Spain, amb la millor producció autòctona espanyola; i els *International *Pavilions completaran l'oferta.