Nova campanya de Turisme de Castelldefels – Estiu 2020

Castelldefels Turisme llança una important campanya de promoció turística que busca arribar al visitant de proximitat i estatal, que es desenvoluparà durant tot l'estiu.

Una ambiciosa campanya, la més important realitzada en els últims anys, que estarà constituïda per diferents iniciatives tant a nivell online com offline, amb l'objectiu de mostrar els atributs de Castelldefels com a destí segur, familiar, esportiu, amb una gastronomia i hotelería de referència, i molts atractius que gaudir a només 15 minuts de Barcelona.

Campanya promocional en els principals mitjans de comunicació locals i autonòmics per a aquest estiu 2020, amb anuncis, publireportages, especials en edicions d'estiu i en premsa dirigida al públic francès.

Durant tot el mes de juliol: gran campanya promocional en un total de 41 tanques publicitàries situades a Barcelona i àrea metropolitana

Durant tot l'estiu, campanya promocional en un autobús de la línia L94 (anunci integral, tot l'autobús) que passa per Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi, El Prat, L’Hospitalet i Barcelona, finalitzant en el centre de Barcelona (zona turística), en la plaça Universitat.

I llançament vídeo promocional “Castelldefels is back” vinculat als establiments de restauració i hotelería de Castelldefels