SERHS Equipments, la millor botiga online d'equipament i maquinària per a l'hostaleria. Compra ara i paga en 3 mesos sense interessos

Els professionals del sector HORECA estem de sort! La marca SERHS Equipments ha renovat el seu web a www.serhsequipments.com on hi trobarem equipament cuina professional per a tot tipus d'establiments: bars, restaurants, hotels, pizzeries, cafeteries o fleques.

Són especialistes en mobiliari i maquinària per a cuines, barres i buffets de restaurants, bars i hotels. 

Compra ara i paga en 3 mesos gràcies a SEQURA

A www.serhsequipments.com trobarem tot tipus de maquinària per a cuina professional i per a tots els espais del nostre establiment, amb 1 any de garantia i les millors condicions en finançament.

  • Gràcies a SEQURA, tens la possibilitat de realitzar la teva compra online i fraccionar l’import de la comanda en 3 mesos sense interessos (només un cost fix per quota), o 6 o 12 mesos (amb interessos)
  • Això suposa poder comprar ara i no haver de fer cap pagament fins d'aquí a 3 mesos
  • Els enviaments són sempre gratuïts a partir de 300 € de compra
  • Com a promoció d'inici, en fer la primera comanda, gaudirem d'un 5% de descompte amb el codi REGISTRA5. 

Consulta AQUÍ totes les condicions i formes de pagament. 

Les millores marques i productes

Un altre dels principals avantatges és que podem comprar còmodament a través de la seva botiga d'hostaleria online les millors i més prestigoses marques en mobiliari i maquinària. Al seu catàleg hi trobem quasevol equipament d'hostaleria de les marques capdavanteres del sector, i amb una molt gran varietat de models.  

 

Disposem d’una zona outlet d'hostaleria amb forns industrials, abatidors de temperatura, baguls congeladors, expositors, mobiliari de cuina professional i tota mena de productes, amb descomptes de fins al 60%. 

També hi trobarem un espai de blog, amb consells i recomanacions específics, així com una selecció específica de productes que poden ser necessaris per aquesta època de pandèmia ocasionada per la COVID19. 

Un altre dels beneficis de comprar a SERHS Equipments és que els seus professionals, amb una dilatada experiència en el sector, t'assessoraran sobre quin és l'equipament més adequat per al teu negoci. En cas que així ho necessitis, t'ajudaran en la recerca i elecció de maquinària d'hostaleria i posaran a la teva disposició totes les facilitats perquè ho compris còmodament en línia.

Compra a la botiga d'hostaleria de SERHS Equipments, el millor catàleg de mobiliari d'hostaleria i maquinària!

I a més, ara gaudeix d’un 5% de descompte addicional només per registrar-te en el nostre newsletter mensual, on t’informem de totes les novetats i promocions destacades del mes. De veritat que t’ho perdràs?

www.serhsequipments.com