Informe de seguiment de l'activitat turística a Catalunya de 30.10.2020

Seguiment de l’impacte de la COVID-19 en l’activitat turística a Catalunya 30 d'octubre de 2020 Els rebrots de la tardor compliquen la represa de l’activitat

Com ja sabeu, a través d’aquest document posem al vostre abast dades sobre les connexions i la mobilitat entre països, l’evolució de les reserves en els allotjaments hotelers i l’activitat en el turisme de negocis, entre altres temes. Recordeu que si voleu consultar l’històric d’aquests informes ho podeu fer a la pàgina Informació de seguiment de l’activitat turística COVID-19.  

El sector turístic català està vivint una etapa poc encoratjadora. L’evolució de la pandèmia està obligant a paralitzar tota activitat relacionada amb el gaudi i el lleure i, per tant, moltes empreses veuen perillar la seva viabilitat. En els propers dies, tal com anunciava ahir el nostre conseller, Ramon Tremosa, hi haurà de nou suport econòmic directe al sector del qual informarem oportunament a mesura que en tinguem més concreció.  

Hem de fer el possible per sortir d'aquest atzucac perquè quan tinguem eines com els testos ràpids, fiables i econòmics, i mentre no arriba la vacuna, podrem tornar a normalitzar molts àmbits d’activitat. Aquest camí l’hem de fer plegats, només així aconseguirem vèncer aquesta situació i tornar a mirar el futur amb optimisme.

Descarregueu-vos l'Informe