Sessió explicativa del nou decret de turisme 75/2020 i les novetats que comporta

Des de la Direcció General de Turisme del Departament d’Empresa i Coneixement, ens conviden a participar en la sessió explicativa online del nou Decret de Turisme 75/2020, aprovat el passat mes d’agost, que duran a terme el dilluns 18 de gener a les 11:00h.  

Aquest decret permet regular nous productes turístics com són els allotjaments singulars i les llars compartides amb l’objectiu d’afavorir la competitivitat i adequar la realitat jurídica a la demanda i a l’activitat turística. A la vegada, també ha permès simplificar, actualitzar i integrar tota la normativa vigent en un sol reglament.

La sessió anirà a càrrec de la subdirectora general d’Ordenació i Inspecció Turística, la Sra. Anna Maria Martínez Ribas, i comptarà amb la participació del responsable de l’Oficina de Gestió Empresarial (OGE) a les Terres de l'Ebre, el Sr. Joan Fandos, per explicar com es pot tramitar l’habilitació d’establiments a través de la Finestreta Única.

Per participar-hi, pots inscriure’t a través d'aquest enllaç. Un cop realitzada la inscripció, el mateix matí en que es durà a terme la sessió, et farem arribar l'enllaç per poder accedir-hi en el teu correu electrònic. 

Esperem que sigui del vostre interès.