FREIXENET APOSTA PER RECOLZAR L'HOSTALERIA DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA

Freixenet, líder mundial del sector vitivinícola, ha signat aquest matí un conveni anual de patrocini amb l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona

El Sr. Francesc Pintado, president de l’AEHT i El Sr. Josep Simó Llop i Canals, director comercial d’On Trade de Catalunya i Llevant de Grupo Freixenet, s’han reunit aquest matí a la seu de l’Associació a Tarragona, per fer efectiva la signatura del conveni de col·laboració.

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona creix dia rere dia, en nombre de socis i  associacions territorials, però també en nombre de partners que donen suport a l’entitat i que ofereixen avantatges als més de 700 associats.

L’AEHT ja compta amb més de 70 empreses al seu costat i la marca vitivinícola ha estat la darrera que ha demostrat el seu suport al sector i al territori a través de la signatura d’un conveni de patrocini.

Des de sempre, Freixenet ha demostrat el seu recolzament a l’hostaleria i és un dels proveïdors habituals del sector. En aquesta ocasió, la firma de Sant Sadurní d’Anoia ha apostat, de nou, per aquest sector a través de la signatura d’un conveni anual, en un moment especialment significatiu, ja que l’hostaleria  es troba en una situació molt delicada després de la crisi del Covid-19. 

El suport ofert a l’Associació d’Hostaleria de Tarragona a través del conveni signat, possibilitarà que l’AEHT segueixi dinamitzant i recolzant els bars, hotels i restaurants a través de diverses actuacions de suport i promoció dels associats que, ara més que mai, necessiten rebre per contrarestar els efectes de la pandèmia. Per la seva part, Freixenet serà present en diverses jornades i actes que l’AEHT organitzarà arreu del territori. 

Així mateix, Freixenet manté el seu ferm recolzament al sector de l’hosteleria en un moment tan crític com l’actual i segueix buscant nous marcs de col·laboració i suport, en paral·lel al conveni amb l’AEHT.

Sobre Freixenet S.A.:

Freixenet és una empresa familiar fundada el 1914 (amb arrels que daten de 1861) i té la seva seu a la regió del cava de Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona, ​​Espanya. És el major exportador de vi escumós d’Espanya, així com el major productor mundial de cava.

Els productes més emblemàtics de Freixenet, Cordon Negro i Carta Nevada, són els vaixells insígnia d’una gamma de vins escumosos que es venen en més de 100 països. Té filials a tot el món i cellers en les millors zones vitícoles, com els Estats Units, Mèxic i França.

Freixenet manté els més alts estàndards de qualitat i ecoinnovació, i s’esforça contínuament per evolucionar de forma sostenible i innovar llançant nous productes com Freixenet ICE i Freixenet Prosecco, que obren la porta a nous consumidors. Al cor de Freixenet hi ha la filosofia i la missió de la companyia d’ajudar el món a celebrar els petits i grans moments de la vida.

Per obtenir més informació, visiteu: www.freixenet.es