Últimes notícies

Només un 12% de les empreses han completat el trasllat de seu

A finals de novembre 332 empreses havien consumat el procés, tot i que gairebé 3.000 l’havien iniciat Des del 2 d’octubre fins al 12 de desembre ...

Eleccions catalanes 21D. Propostes de turisme dels programes electorals

A una setmana de les eleccions catalanes del 21 de desembre i enmig de la campanya electoral Comunicatur ha fet un repàs a les propostes de turisme ...

Augment del pressupost pel 2018 del Patronat Intercomarcal de turisme “Terres de Lleida“

Aquesta setmana ha tingut lloc la Junta General del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, que ha aprovat, entre d'altres, l'augment ...

La cervesa artesana es cita a Vilanova al VII Festival d'Hivern de Cervesa Artesana

El Museu del Ferrocarril de Vilanova acull aquest dissabte una nova edició del Fes’t-hi, el Festival d’Hivern de Cerveses Artesanes. ...

Afectarà el canvi climàtic a la producció de bolets?

  Ens fem ressó de l’article, resultat d’un estudi realitzat per investigadors del CTFC i la UdL, i publicat recentment ...

Llum verda d'Europa perquè la carn de kebab porti fosfats

L'Eurocambra aixeca la prohibició d'aquest additiu polèmic per una diferència de tres vots El ple del Parlament Europeu ...

Plataforma per la Llengua premia els 150 establiments que fan més bon ús del català

L'aplicació mòbil on els usuaris poden valorar els comerços i restaurants ja ha registrat 42.500 descàrregues Plataforma ...

Celebració del Sopar de l'Agremiat i entrega de Tastet de l'Any 2017

El Gremi d’Hostaleria de Sitges celebra el 40è aniversari i és un bon motiu per que ens trobem plegats per celebrar-ho el proper ...

Memòria d'actuacions ACT de l'Agència Catalana de Turisme 2016

Accediu a la Memòria de les activitats dutes a terme per l'Agència Catalana de Turisme durant l'exercici del 2016. ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>