Últimes notícies

Ja ha entrat en vigor el RGPD. I ara què?

  El passat 24 de maig de 2016 va entrar en vigor el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril ...

VII Jornades Gastronòmiques del Llangostí a Alcanar

  Setena edició de les Jornades gastronòmiques del Llagostí d’Alcanar i les Cases d’Alcanar, amb més ...

Guanyadors del Sitges Tapa a Tapa 2018

Ja tenim els guanyadors del Sitges Tapa a Tapa 2018 Els resultats del Sitges Tapa a Tapa 2018 són:   Categoria Jurat Popular:   1r ...

El consentiment en el RGPD. Per què tant correu?

Avui ha entrat en vigor el nou Reglament General de Protecció de Dades, però en les darreres setmanes s'ha armat una autèntica ...

Els nou xiringuitos de Sitges amb el permís d'obertura denegat finalment podran obrir

Segons informa NacióSitges, els nou xiringuitos afectats per la denegació del permís d’obertura per part de la Generalitat podran ...

El mes gastronòmic del Solsonès tancarà l'últim cap de setmana amb les activitats més curioses i inèdites

Pèsols negres després de remar, mindfullness al mig del bosc, showcooking sense al·lèrgens o descoberta dels forats on es conserven ...

Nou pla director per regular el sector dels càmpings catalans

Coincidint amb l’anunci de la comissió d’Urbanisme de la Generalitat de Catalunya de no permetre la construcció d’un càmping ...

L'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) acull els tastos de la sisena edició dels Premis Vinari

El concurs, que premia els millors vins catalans, supera per primera vegada els 900 vins participants i arriba als 250 cellers L’Institut Català ...

La FIHRT participa en la presentació de CaixaBank i elBullifoundation d'una guia amb les claus estratègiques del sector restauració

• Food and Beverage, segona guia elaborada per ambdues companyies, té com a objectiu que els emprenedors coneguin les claus estratègiques, ...