Últimes notícies

El perill d'escalfar els aliments en excès

  Les fritades, els rebossats i el pa són alguns aliments que si cuinem més del compte poden ser perjudicials per a la nostra ...

Compra i conserva les coques de Sant Joan amb seguretat

Arriba la Revetlla de Sant Joan. Durant aquesta celebració hi ha el costum d’elaborar i consumir milers de Coques de Sant Joan. Les coques ...

Emporta't els aliments sobrers del restaurant amb seguretat

Aprofitar els aliments és una de les maneres de combatre el malbaratament d’aliments. Al restaurant, a l’hora de demanar penseu en la ...

10 errors típics en la gestió econòmica del negoci

Tot el que passa a l’empresa té una traducció econòmica. Portar un control econòmic del negoci permet respondre a preguntes ...

El Club de Tast de Sitges reprèn la seva activitat

El Club de Tast de Sitges, després de reunió de la seva junta directiva el passat 11 de juny de 2019 a Sitges reprèn la activitat ...

El Govern fomenta l'economia circular i l'emprenedoria verda amb la segona fase del programa SwitchMed

El Consell de Direcció de l’Agència de Residus de Catalunya ha aprovat contribuir a la segona fase del projecte, que desenvolupa ...

Control d'al·lèrgens en restaurants i altres empreses alimentàries

Les persones amb al·lèrgies a alguns aliments confien que la indústria alimentària els proporcioni informació ...

ESCID va organitzar la segona edició de l'esdeveniment Cava Experience a la Finca Espiells de Juve & Camps

La FIHRT va participar activament a la Jornada, que també va comptar amb la participaicó del partner ACCIO PREVENTIVA. Després ...

El Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix LLobregat celebra la seva Assemblea anual

L'Assemblea ha tingut lloc a l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels, i ha estat presidida per Manuel A. Ortiz Chumillas, el seu President, La ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>