Últimes notícies

L'ESPAI XEF CAPRABO PRESENTA UNA NOVA EDICIÓ DE LA RUTA GASTRONÒMICA DEL XATÓ

Aquest matí l’espai Chef Caprabo de L’illa Diagonal de Barcelona ha acollit la presentació d’una nova edició de ...

La Formació dels Manipuladors en la Restauració: Perspectives de Futur

El  proper dia 10 de març tindrà lloc la Jornada La formació dels manipuladors en el sector de la restauració: ...

Fòrum d'indicacions geogràfiques, un valor ocult del territori. Menja't l'origen

El proper 12 de març tindrà lloc el «Fòrum d'indicacions geogràfiques, un valor ocult del territori. ...

El Rebost, amb Gustavo Turon: El xef Jordi Llobet i el 5è Simposi de l'arròs de Dársena

Al Rebost d’avui, hem pogut parlar amb Jordi Llobet, xef del Bages, i fins fa poques dates, xef del restaurant l'Ó de Món ...

Els Hotels del Vallès Oriental esquiven el Coronavirus

    La majoria d’hotels del Baix Vallès estan gairebé plens per a les pròximes dues setmanes. Les reserves, ...

PIMEC demana un veritable pla d'acció per lluitar contra l'absentisme laboral

L’entitat vol posar de manifest que mai ha estat voluntat dels empresaris acomiadar treballadors pel fet d’estar malalts Davant ...

Subvencions per a la contractació de persones majors de 45 anys

Foment de la incorporació de persones majors de 45 anys al mercat de treball El mes de desembre, el Servei Públic d’Ocupació ...

WORKSHOP IDEACIÓ AMB WEGROW. SERVICE BLUEPRINT, MAPEJANT L'EXPERIÈNCIA DE PERTÀNYER A UN DELS GREMIS FIHRT

En aquesta segona Jornada, de la mà de WeGrow, apendrem el mètode challenge mapping o mapatge de desafiaments que s’enquadra ...

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts impulsa la promoció gastronòmica de la ciutat amb ajuts a les associacions de comerços o de restaurants locals

Les subvencions busquen incentivar la creació de projectes conjunts entre aquests establiments i fomentar la participació en activitats ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>