Últimes notícies

PIMEC exigeix el paper de l'empresa com agent formatiu en el model català de l'FP

La patronal anuncia que organitzarà el I Congrés de Formació Professional de Catalunya la propera tardor PIMEC considera ...

Més del 99% de les zones de bany catalanes obtenen una qualificació d'excel·lent en el primer mostreig de la temporada

  Cap platja ha obtingut la qualificació d’insuficient Des de l’1 de juny fins el 24 de setembre, l’Agència ...

Nova Llei del Copyright

El passat 26 de març el Parlament Europeu va aprovar, després de més de dos anys d’intensos debats, la nova normativa sobre els drets d’autor i ...

Zero Beach, un projecte referent cap a la Societat Residu Zero

Zero Beach és un projecte creat per les associacions Rezero i Eco-union que té com a objectiu principal definir un protocol de prevenció ...

La FIHRT passa a formar part de la Sectorial de PIMEC Formació i Ocupació així com del Consell Participatiu de PIMEC Formació i Ocupació

La FIHRT ha estat convidada a participar en la Sectorial de PIMEC  Formació i Ocupació, així com en el Consell Participatiu. El ...

Acció Preventiva presenta una nova edició del Changing Your Prevention 2019

El partner de la FIHRT, ACCIO PREVENTIVA ha organitzat, per tercer any consecutiu, el gran esdeveniment de PRL de l'any: Changing Your Prevention. En ...

BIZBARCELONA 2019 REFLECTEIX LA TRANSVERSALITAT I EL DINAMISME DE L'EMPRENEDORIA A LA CIUTAT

L'esdeveniment atrau també un 38,9% d'autònoms i petits empresaris amb negocis en marxa Després de dos dies d'intensa ...

El nou Pla Estratègic de Turisme 2018-2022 promou un model turístic català intel·ligent i sostenible

Barcelona ha tancat avui el cicle d’onze presentacions d’aquest pla estratègic que ha aplegat pràcticament un miler de professionals ...

Normes de seguretat alimentària en restaurants: 4 pilars bàsics i 13 consells

Un negoci de restauració ben gestionat implica procurar les condicions necessàries per a la seguretat dels aliments. Altrament, al nostre ...

<< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>