Últimes notícies

PIMEC referma el seu compromís amb l'economia circular

L’entitat presenta un informe que analitza tres casos d’èxit d’empreses catalanes sobre l’aprofitament de productes ...

EL PROJECTE DE LLEI D'ORDENACIÓ DEL LITORAL INICIA LA TRAMITACIÓ PARLAMENTÀRIA

Calvet: "La nova Llei del litoral és la més ambiciosa aprovada mai i avança cap a una gestió integrada de la costa" Crea ...

En els propers anys arribaran al mercat varietats de poma i pera adaptades a climes càlids

L'adaptació dels cultius a les condicions ambientals del canvi climàtic és un dels principals reptes del sector i la societat El ...

2a edició del PREMI A LA MILLOR INICIATIVA "REMENJA'MMM"

● Remenja'mmm és un projecte impulsat per Rezero, Banc de Recursos, Nutrició Sense Fronteres i grup gsr. Aquest projecte té ...

Es desconvoca la vaga general – 7 de febrer

Us informem que hem rebut el desistiment de la convocatòria de vaga general del dia 7 de febrer, per part del sindicat CSC Intersindical. ...

PIMEC insta al Departament de Treball a iniciar quan abans el procediment d'acreditació i atribució de la quota de representativitat institucional

Les raons de la patronal obeeixen a la inseguretat jurídica que està provocant el retard de la Generalitat perquè no fa efectiva ...

Curs de Higiene ALimentària al Gremi d'Hostaleria de Sitges

Aquest matí ha tingut lloc al Gremi d'Hostaleria de Sitges, un curs bionificat de Higiene Alimentària, amb la col.laboració de ...

Presentació del nou Pla de Màrqueting Turístic de Catalunya 2018-2022 a empreses del Vallès Occidental i Oriental, Baix Llobregat, Maresme, Garraf i Alt Penedès

. L’objectiu principal del Pla és posicionar Catalunya com una de les millors destinacions turístiques del món i, al mateix ...

Les principals fires del sector agroalimentari i rural a Catalunya durant el 2019

RuralCat t'ofereix la informació de les fires i mostres més importants que tenen lloc a Catalunya, i que estan relacionades amb el sector ...

<< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>