Últimes notícies

Demà a Fira ÀPAT podreu veure el showcooking de Mingo Morilla Ribelles

És un dels noms més representatius del sector gastronòmic, xef del restaurant que agafa el seu nom: Restaurante Cal Mingo, vindrà ...

Presentació de l'app GASTROMERCAT a Fira Àpat el proper dilluns a les 17h

El proper dilluns a les 17h, en el marc de FIRA ÀPAT tindrà lloc la presentació de  l'App GASTROMERCAT, una ...

El President d'HVO participa a Xixon a la Jornada sobre "Sistema de Turismo Responsable Biosphere"

La jornada, que es va realitzar en col·laboració amb la Càtedra Milla del Coneixement: Xixón Sostenible, busca reunir ...

Hisenda prepara nous impostos per a l'economia col·laborativa

Si alguna cosa s'ha atribuït tradicionalment a les companyies el model de les quals de negoci està inspirat en l'economia col·laborativa ...

El turisme internacional a Catalunya, en reestructuració

Baixen els turistes internacionals a la destinació catalana però puja el volum de despesa global. Pot semblar la quadratura del cercle o ...

Els hotels obtenen les millors dades d'ocupació turística, aquest estiu

Els hotels han obtingut una ocupació mitjana del 81,1%, durant la temporada d’estiu 2018 (de juny a setembre), 3 punts percentuals per sota ...

Presentació de l'Estratègia de Màrqueting Turístic de la Destinació Barcelona

La Diputació de Barcelona, l’Ajuntament  de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona, a través del consorci Turisme ...

Ensenyament presenta a la Fira Àpat l'oferta formativa dels sectors alimentari i de la restauració

L’objectiu és donar a conèixer a les empreses i als visitants els diferents títols, programes i serveis que s’ofereix ...

Els premis Vinari reconeixen a Vilafranca el Cérvoles Blanc 2016 com a millor vi català 2018

El cava Guilera Brut Nature Gran Reserva 2009 rep el guardó com a millor escumós de l’any durant la gala El vi blanc Cérvoles ...

<< 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >>