Últimes notícies

Fòrum Mundial de Turisme Gastronòmic de la OMT: aprofitar el poder de la tecnologia

La 4ª edició del Fòrum Mundial de Turisme Gastronòmic (Bangkok [Tailàndia], 30 de maig a l'1 de juny de 2018) ha reunit ...

L'escola d'hoteleria de la Joviat forma una nova fornada de cuiners

Aquesta vegada els fogons estaven apagats. I els plats, coberts, copes i davantals es van quedar a la cuina, neta i endreçada. Els ingredients habituals ...

Ajuts per a projectes de foment de l'economia circular

Enguany ha entrat en vigor la Resolució TES/851/2018, de 24 d’abril, per la qual s’aproven les bases reguladores de subvencions per ...

Retrat robot del turista a Sabadell

La Diputació ha elaborat l’informe Perfil i hàbits dels turistes a Sabadell 2017. En total, s’han enquestat a 400 persones ...

Desconcert al sector turístic per l'aplicació de la nova normativa de protecció de dades

Bona part de les empreses del sector turístic no han pogut fer una adaptació correcta a les exigències del nou reglament de ...

El maig tanca amb 21.000 aturats menys que fa un any

Segons el darrer Informe mensual de l'atur registrat als municipis i comarques barcelonines, elaborat per la Diputació de Barcelona, el ...

Comença el compte enrere per a 'Benvinguts a Pagès', la gran festa del món rural de Catalunya que arriba aquest cap de setmana

La tercera edició de Benvinguts a Pagès, que s’ha presentat aquesta tarda al Mercat del Ninot de Barcelona, creix amb una oferta ...

S'inaugura el projecte ‘Osona, territori camper'

      ‘Osona, territori camper’ és el projecte pioner que s’ha inaugurat aquest dimarts a ...

El Berguedà posarà en valor el seu potencial gastronòmic a les jornades Gastropirineus

 Les jornades sobre cuina i producte del Pirineu han escollit la comarca com a seu de la seva tercera edició  Berga acollirà ...

<< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>