Últimes notícies

Catalunya exhibeix el seu potencial agroalimentari i gastronòmic a l'Alimentaria

Més de 190 empreses catalanes participaran a Alimentaria 2018 amb el suport del Departament d’Agricultura   En aquesta edició, ...

6 de cada 10 lleidatans esmorzen entre setmana i sopen en festiu fora de casa, per sobre de la mitjana de catalans

Aquestes són algunes de les xifres de l’Estudi de la Restauració a Catalunya. Hàbits de comportament i tendències, que ...

Catalunya rep, per primer cop, el Concurs de les Garnatxes del Món

La DO Terra Alta és l'amfitriona d'aquest concurs internacional, que aplega un centenar de professionals d’arreu del món ...

Un 61% de la població de Tarragona i Terres de l'Ebre sopa fora en cap de setmana, moment de consum amb la despesa més elevada

Aquestes són xifres de l’Estudi de la Restauració a Catalunya. Hàbits de comportament i tendències, que ha ...

Es presenten les III Jornades Enogastronòmiques del Baix Llobregat

Unes 200 persones van participar en un tast ofert pels dotze restaurants comarcals que participaran en aquesta iniciativa El restaurant Follia de Sant ...

La ruta de les tapes de Sabadell, el “DesTapa't Sabadell”, tornarà a la ciutat del 12 al 22 d'abril.

Durant aquestes dates, es podran degustar les propostes de 20  establiments aproximadament que oferiran una tapa que es podrà consumir acompanyada ...

Neix Corpinnat, la marca per distingir els grans escumosos elaborats al Penedès

Corpinnat, una Marca Col·lectiva de la Unió Europea neix de la mà de Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca i Torelló  Raïm ...

Balanç del TAPAWEEKEND 2018 del Gremi d'Hostaleria de Viladecans

Basant-se en l’experiència del Gremi del passat any, hem mantingut el mateix format, ja que és una oferta relativament còmoda ...

Portes Obertes de CFGS de Guia d'Enoturisme

L'Escola d’Enoturisme de Catalunya us convida el 14 d'abril a les portes obertes de CFGS de Guia d'Enoturisme. Podeu endirsar-vos ...

<< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>