Últimes notícies

Vins Vinents, l'espai de debat i reflexió per fixar l'estratègia del sector vitivinícola de Catalunya dels propers deu anys

La consellera Teresa Jordà ha presentat avui aquest simposi participatiu que reunirà durant set mesos els principals agents del sector ...

Els germans Roca seran els encarregats del menú inaugural per la Cimera del Clima

Els germans Roca seran els responsables de dissenyar els plats que degustaran els primers ministres, caps d'Estat i de govern i el secretari ...

Conveni de col.laboració de la FIHRT amb ECOFROG

La FIHRT, en el marc de l'Assemblea celebrada avui al Celler ABADAL, ha signat un conveni de col.laboració amb ECOFROG, amb una de les ...

L'Assemblea General de la FIHRT a ABADAL posa punt i final a les reunions de l'entitat per a l'any 2019

La FIHRT ha celebrat avui, 28 de novembre, la seva darrera Assemblea de l'any, amb una quantiosa representació dels 23 Gremis i Associacions ...

El Gremis i Associacions de la FIHRT renoven la seva confiança en Pere Santos, que renova mandat per 4 anys més.

En Pere L. Santos és també President del Gremi d'Hostaleria i Turisme de l'Anoia, GHITA Els Gremis i Associacions de la FIHRT, ...

Visita al Celler Abadal i Tast de Vins, en el marc de la darrera Assemblea General de la FIHRT de l'any 2019

Avui, en el marc de l'Assemblea de la FIHRT organitzada pel Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages i el Moianès al Celler Abadal, els representants dels ...

Dos models d'agricultor estructuren les explotacions agrícoles catalanes

L’agricultura catalana avança gradualment cap a la competitivitat i professionalització, i manté explotacions de petita ...

Autònoms PIMEC demana una modificació del sistema de cotitzacions

L’entitat reclama no posar el focus només en aquelles persones autònomes que ja estan cotitzant i lluitar contra l’economia ...

El president de la Generalitat, acompanyat de les conselleres Teresa Jordà i Alba Vergés, ha presidit, aquest migdia, la cloenda del III Congrés Català de la Cuina

President Torra: "El prestigi internacional de la cuina catalana és gràcies a haver sabut tornar a l'origen amb tota la creativitat" El ...

<< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >>