La FIHRT, encapçalada pels Presidents dels Gremis d'Hostaleria de Castelldefels i de Viladecans, i el Gerent del Gremi d'Hostaleria de Sitges, presents a la Final del BARTALENT LAB 2019 al CETT

El canari Juan Arráez, Bartalent 2018. Mingo Morilla, President del Gremi d'Hostaleria de Vialdecans i Xef del Restaurant Cal Mingo, ...

El Gremi d'Hostaleria de Sitges participa a la primera sessió de sensibilitació per l'adhesió al compromís Biosphere

L'Agència de Desenvolupament NODE Garraf, de la mà de la Diputació de Barcelona, ...

Menja't Vilanova presenta “És temps de Carnaval. És temps de xató.”

És temps de Carnaval, és temps de xató a Vilanova! L’Associació gastronòmica Menja’t Vilanova torna ...

Valoració de PIMEC sobre l'IPC de gener de 2019

Tenint en compte les dades relatives a l’índex de preus al consum publicades per l’INE: PIMEC valora de forma positiva la moderació ...

La Generalitat enllesteix el Pla d'acció de prevenció del malbaratament alimentari a Catalunya, amb 133 projectes en dos anys

El Pla, elaborat en el marc del projecte Ecowaste4food, i finançat pel programa de cooperació interregional Interreg Europe, agrupa 47 ...

Quinze nous municipis reben la distinció com a Ciutats i Viles amb Caràcter i Pobles amb Encant a Manresa

Imatge ·     En total, s’han entregat 15 distintius: tres Ciutats i Viles amb Caràcter ...

RESOLUCIÓ TSF/304/2019, de 7 de febrer de 2019

Us informem que avui ha sortit publicada al DOGC la següent resolució:  RESOLUCIÓ TSF/304/2019, de 7 de febrer, per la qual ...

L'espigall del Garraf es presenta amb un ‘showcooking' a la Fundació Alícia

Dilluns vinent, 18 de febrer, a l’Auditori de la Fundació Alicia del complex Món San Benet, a Sant Fruitós de Bages, ...

La Seguretat Social dóna d'alta als repartidors de Glovo a Barcelona per una inspecció

L'empresa anuncia que impugnarà la decisió, que podria afectar diversos centenars de falsos autònoms La Seguretat Social va ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>