Vine al mercat: Compra i et convidem a les Jornades Gastronòmiques de la Clementina

Comprar al mercat municipal té premi, en concret un dinar o sopar doble. L’Ajuntament d’Alcanar i  el conjunt de paradistes del mercat municipal han impulsat la campanya “Vine al mercat:  Compra i et convidem a les Jornades Gastronòmiques de la Clementina”, amb l’objectiu que la clientela del mercat puga guanyar menús dobles als restaurants del Col•lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases que participen en les jornades.

En el marc de la campanya, durant tres setmanes consecutives, 23 i 30 de novembre i 7 de desembre, se sortejarà un menú doble d’algun dels restaurants que participen en les XXVIII Jornades Gastronòmiques de la Clementina. D’aquesta manera, també es volen fomentar les compres al mercat municipal.  

Per a participar-hi, la clientela del mercat ha d’emplenar una butlleta, que trobarà a les parades del mercat, amb les seues dades. I així, entrarà al sorteig d’aquests menús, que es farà a través d’Alcanar Ràdio. El paradista Miguel Ángel Barrera serà l’encarregat de repartir sort cada setmana: ”Agafarem els paperets de la gent que ha vingut a comprar i sortejarem els restaurants i els clients al mateix temps!”.