L'Ajuntament d'Amposta atorgarà fins a 30.000 euros per modernitzar els comerços locals

Els comerços que hagin invertit en transformació digital, millora de la imatge o eliminació de les barreres arquitectòniques poden demanar la subvenció fins al 14 de febrer

Subvencions en l’àmbit del comerç per a fomentar la implantació, modernització i innovació de les empreses comercials, activitats i serveis 2021-2022

L’Ajuntament ha obert la convocatòria 2021-22 de les subvencions per fomentar la implantació, modernització i innovació dels comerços de la ciutat. Un ajut que compta amb una partida de 30.000 euros i que preveu subvencionar aquelles empreses que hagin realitzat accions de millora als seus comerços entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021. La sol·licitud es pot dur a terme de forma presencial o telemàtica fins al 14 de febrer.

La subvenció per fomentar la implantació, modernització i innovació dels comerços s’estructura en tres programes.

  • El primer és per l’afavoriment de la continuïtat comercial, en el qual són subvencionables les actuacions de millora de la imatge, la transformació digital o les accions per millorar la sostenibilitat. En aquest cas, s’atorgaran ajuts del 40% de la inversió justificada fins a un màxim de 2.000 euros per establiment.
  • Pel que fa al segon programa, està destinat a l’arranjament de locals comercials en obres d’adequació d’interiors i exteriors i es concediran ajuts del 30% de la inversió, també fins a un màxim de 2.000 euros. Es podran justificar despeses com l’ampliació del local comercial o l’eliminació de barreres arquitectòniques, entre d’altres.
  • Finalment, el tercer va dirigit a les associacions de Mercats Municipals i a les associacions de restauradors. En aquest programa, en el qual es concediran ajuts d’un màxim del 80% de la inversió justificada fins a 2.000 euros, es poden subvencionar despeses com la redacció d’un pla d’actuacions anual, l’organització de formacions o la creació de webs personalitzades i altres iniciatives per a la transformació digital de l’empresa.

Per a conèixer amb més detall la convocatòria, cliqueu aquí