El Pla d'Accions de Turisme per al 2021 vol posicionar la comarca com a referent per al turisme de proximitat

El Consell Comarcal l’ha aprovat en el darrer Ple. El darrer Ple del Consell Comarcal ha donat llum verda al Pla d’Acció ...

CaixaBank Talks: El sapiens del Vi: replantejament de l'statu quo

elBullifoundation i CaixaBank et conviden al Wine Tour Digital amb la DO Penedès per presentar el Sapiens del Vi. L’objectiu d’aquesta ...

El Museu del Mar de Lloret participa en la jornada de debat ‘L'impacte de les marques turístiques en els museus'

Impulsada per la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, la jornada es farà en línia el proper 3 de desembre Els museus ...

Publicació al DOGC d'una Correcció d'Errades que afecta als Restaurants Musicals i Cafès Teatre i Concert

Ahir, després de les queixes del sector Cultural, que van veure que estaven oberts i després tancats, es va esmenar la publicació ...

La Restauració Catalana fa balanç de la publicació al DOGC de les mesures de reobertura

Aquesta tarda ha tingut lloc una trobada amb representants de la  FEDERACIÓ D’HOSTALERIA DE LLEIDA, la FEDERACIÓ D'HOSTALERIA ...

Dilluns, ara SÍ, reobrim la Restauració. Quins requisits s'han d'aplicar?

Publicada la RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública ...

Memòria anual sobre la situació de la seguretat alimentària a Catalunya, 2018

La Memòria anual sobre la situació de la seguretat alimentària a Catalunya, 2018, va ser aprovada per la Comissió Directora ...

Som restauració

Aquest mes, la revista «Tothosap! Garraf» ha publicat un article amb les opinions dels presidents dels gremis d’Hostaleria de Vilanova ...

El darrer webinar de Turisme explica com construir el missatge per seduir i captar clients

El periodista especialitzat en arquitectura de la informació i màrqueting de continguts, Javier Montoro, desvetlla els cinc punts claus en ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>