Les XXV Jornades Citrícoles d'Alcanar encaren la recta final

Aquesta setmana Alcanar acull les Jornades Citrícoles, unes jornades tècniques de referència al sector que enguany celebren el 25è ...

Primera de les Jornades sobre "Whatsapp Business i RGPD: Com mantenir una comunicació eficaç amb els clients i possibles clients, respectant la legalitat en l'ús de dades"

Descripció:Ahir va tenir lloc la primera de les Jornades sobre "Whatsapp Business i RGPD: Com mantenir una comunicació eficaç ...

Podem parlar d'un model únic d'itinerari professionalitzador d'aprenentatge i pràctiques a Catalunya?

    El mes de juliol PIMEC va presentar l’informe de recomanacions als models d’aprenentatge i pràctiques dels ...

Nous Guardonats a la nova 'Guia Michelin', la del 2019

El cuiner malagueny Dani García ha sigut el màxim guardonat de la nova 'Guia Michelin', la del 2019, amb tres estrelles. A la ...

Jornada Anual Programes de Treball de l'Agència Catalana de Turisme

El proper 13 de desembre l'Agència Catalana de Turisme celebra la Jornada Anual Programes de Treball de l’Agència Catalana ...

XIII Mercat Medieval de Viladecans

Viladecans se submergeix durant tres dies en l’època medieval i ens convida a divertir-nos i menjar com ho feiem llavors. Lluita de cavallers, ...

Pirineus-Barcelona enllestirà el primer dossier tècnic de la candidatura a l'inici del 2019

El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, ha assegurat que tindran enllestit de cara al primer trimestre del 2019 un «primer dossier» ...

Jornada i degustació de Varietats Locals d'Hivern recuperades, dilluns 26 de novembre a les 18:30

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, en col·laboració amb l’Associació Gastronòmica CuinaVO i ...

Arnau Muñío, exalumne de la Joviat, és el nou Cuiner de l'Any!

L’exalumne de l'Escola Joviat d'hoteleria, Arnau Muñío, és el Cuiner de l’Any 2018, un reconeixement que ha rebut ...

<< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >>